Νέα & Ανακοινώσεις
Η Petrolina Solar Ltd συμμετέχει στην ιδιωτική τοποθέτηση μετοχών της Lion Alternative Energy Plc, για την ανάπτυξη Επαναστατικών Τεχνολογιών αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής
Η Petrolina Solar Ltd συμμετέχει στην ιδιωτική τοποθέτηση μετοχών της Lion Alternative Energy Plc, για την ανάπτυξη Επαναστατικών Τεχνολογιών αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής

Λάρνακα και Λονδίνο, Ιανουάριος 2021Η Petrolina Solar Ltd, αποφάσισε την συμμετοχή της στην ιδιωτική τοποθέτηση μετοχών της Lion Alternative Energy Plc. Η συμμετοχή αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για ανάπτυξη και λειτουργία πράσινων έργων ανά την υφήλιο. Θα συνεισφέρει επίσης σε αναπτυξιακά έργα σε φτωχότερες περιοχές του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον κ. Ντίνο Λευκαρίτη, Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή της Πετρολίνα, «η συνεργασία με την Lion αποτελεί σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής μας σε αγορές που τυγχάνουν στήριξης από πολιτικές και σχετικές νομοθεσίες, που ενισχύουν τις αποδόσεις ενεργειακών έργων μεγάλης κλίμακας».

Ο κ. Κώστας Λιάπης, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Lion, πρόσθεσε ότι, «μαζί με την Πετρολίνα, θα συνεισφέρουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος και στη βελτίωση στην ποιότητα ζωής πολλών ανθρώπων. Επιπρόσθετα, η συνεργασία αυτή αναμένεται να είναι αρκετά κερδοφόρα για τους μετόχους που μας εμπιστεύτηκαν με την επένδυση τους».

Τα έργα της LAE δεν θα είναι απλά κερδοφόρα για τους επενδυτές και μετόχους της εταιρείας αλλά θα συντείνουν στις προσπάθειες διατήρησης του περιβάλλοντος και στην βελτίωση ποιότητας ζωής πολλών ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Η Petrolina Solar Ltd, είναι εταιρεία που εξειδικεύεται σε έργα ηλιακής ενέργειας και ταυτόχρονα επενδύει σε τεχνολογίες πράσινης ενέργειας. Ο Όμιλος Πετρολίνα θα συνεχίσει να επενδύει στον τομέα της παραγωγής και προμήθειας ενέργειας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κώστας Λιάπης

CEO

Lion Alternative Energy PLC

kostas@lionhellas.com

www.lionhellas.com

 

Ντίνος Λευκαρίτης

CEO

Petrolina Solar Ltd

dinos@petrolina.com.cy

www.petrolinasolar.com.cy