Εταιρικό προφιλ

Η Petrolina Solar Ltd, μέλος του Ομίλου Πετρολίνα ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου και στον Τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ένας τομέας αρκετά υποσχόμενος που έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σημερινή κοινωνία και ιδιαίτερα στην προστασία του περιβάλλοντος από τη χρήση των συμβατικών πηγών ενέργειας.

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των φωτοβολταϊκών συστημάτων τόσο στον οικιακό όσο και στον βιομηχανικό τομέα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ του κάθε καταναλωτή  μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Συγκεκριμένα, παρέχει δωρεάν επιτόπια επίσκεψη στο χώρο του κάθε ενδιαφερόμενου πελάτη, εκπονεί μελέτη προσομείωσης και σχεδιασμό του φ/β συστήματος. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μέσα από την τεχνογνωσία που διαθέτει  μπορεί να παρέχει λύση για κάθε περίπτωση προτείνοντας την βέλτιστη πρόταση για μέγιστη παραγωγή του φ/β συστήματος.  Επίσης, αναλαμβάνει την διαδικασία αδειοδότησης του φ/β συστήματος net-metering ή net-billing εξασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς. Τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία εγκαταστατών και ηλεκτρολόγων αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του φ/β συστήματος μέχρι και την πλήρη λειτουργία του.  Η Εταιρεία μέσα από την πολυετή της παρουσία στον τομέα αυτό παρέχει τεχνική υποστήριξη μετά την λειτουργία του συστήματος και υπηρεσίες συντήρησης σε όποιον πελάτη το επιθυμεί.

Η Εταιρεία μας έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο φάσμα φ/β εγκαταστάσεων, από μικρά οικιακά συστήματα μέχρι μεγάλης κλίμακας βιομηχανικά και εμπορικά συστήματα σε οροφές κτιρίων, σε στέγαστρα στάθμευσης αυτοκινήτων ή στο έδαφος.  Επίσης, έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με ισχυρά ονόματα προμηθευτών φ/β πλαισίων, μετατροπέων, βάσεων στήριξης και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Όραμά μας είναι να καταστούμε πρωτοπόροι στον τομέα αυτό και να βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις της εποχής προσφέροντας πάντοτε ψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες οι οποίες είναι συνυφασμένες και με τη μακροχρόνια πορεία του Ομίλου Πετρολίνα.

Η Εταιρεία μας πρόσφατα έχει προχωρήσει με την εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων για οικιακή χρήση σε συνδυασμό με την εγκατάσταση του φ/β συστήματος παρέχοντας έτσι στους πελάτες της μια ενεργειακή ολοκληρωμένη λύση που να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των πελατών της.

Η Petrolina Solar Ltd είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ), ο οποίος υπάγεται στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

 

ΓΙΑΤΙ PETROLINA SOLAR;

Ακολουθούμε πιστά τις εταιρικές διαχρονικές αξίες του Ομίλου Πετρολίνα, δηλαδή δέσμευση και αφοσίωση προς τον καταναλωτή, σεβασμός για το άτομο, ομαδική συνεργασία και ειλικρίνεια σε κάθε συναλλαγή. Με αυτές τις αξίες εργαζόμαστε, τόσο σε επίπεδο πελατών, συνεργατών αλλά και με το προσωπικό μας.

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ξεκινώντας από το στάδιο της μελέτης, της αδειοδότησης, της εγκατάστασης και της τεχνικής υποστήριξης μετά την εγκατάσταση κάθε φ/β συστήματος. Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών μπορεί να ικανοποιήσει κάθε νοικοκυριό, κάθε μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση αναλόγως των ενεργειακών αναγκών που έχει και της εξοικονόμησης ενέργειας που θέλει να επιτύχει.

Η εξαιρετική τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η οποία πηγάζει μέσα και από την μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει, το κάνει ικανό να μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση κάθε είδους εγκατάσταση φ/β συστήματος. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο σε θέματα μελετών και εγκαταστάσεων φ/β συστημάτων. Τα συνεργεία τα οποία υλοποιούν τις εγκαταστάσεις, είναι πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά κέντρα και όλες οι εγκαταστάσεις διεξάγονται σύμφωνα με τα απαιτούμενα διεθνή πρότυπα.

Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών και προμηθευτών οι οποίοι διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα συνοδευόμενα με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγγυήσεις. Γίνεται πάντοτε επιλογή μεταξύ προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που διακρίνονται από ποιότητα και υψηλή αποδοτικότητα. Εγγύηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Petrolina Solar αποτελεί το όνομα του Ομίλου Πετρολίνα με τη διαχρονική πορεία και ιστορία του στη χώρα μας.

Η online παρακολούθηση σχεδόν όλων των φ/β συστημάτων σε πραγματικό χρόνο από μηχανικούς της εταιρίας μας διασφαλίζει την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων, εντοπίζοντας βλάβες που πιθανό να προκύψουν και που μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση της αποδοτικότητας των συστημάτων. Με τον τρόπο αυτό οτιδήποτε προκύψει επιλύεται και διορθώνεται το συντομότερο, ελαχιστοποιώντας την απώλεια από την παραγόμενη ενέργεια του συστήματος.