ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Τα φ/β πλαίσια αποτελούν τις μονάδες απορρόφησης ηλιακής ακτινοβολίας και μετατροπής μέρους της σε συνεχές ρεύμα.  Η σωστή επιλογή του φ/β πλαισίου που θα εγκατασταθεί, αποτελεί καίρια σημασία για τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του φ/β συστήματος.

Η Εταιρεία μας προμηθεύει και εγκαθιστά εξαιρετικής ποιότητας φ/β πλαίσια, τα οποία διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που εκδίδονται από διεθνής οργανισμούς πιστοποίησης.

Η Εταιρεία μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μία από τις πιο μεγάλες παγκοσμίως κατασκευαστικές εταιρίες φ/β πλαισίων την JA Solar. Η JA Solar ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής φωτοβολταικών πλαισίων τελευταίας πάντα τεχνολογίας. Τα προϊόντα της εξάγονται σε 135 χώρες παγκοσμίως και υπάρχουν έργα εγκατεστημένα με τα εν λόγω φ/β πλαίσια σε όλο τον κόσμο συνολικής ισχύος άνω των 140GW.

Τα μονοκρυσταλλικά φ/β πλαίσια JA Solar διαθέτουν εγγύηση 12 χρόνια στο υλικό και εγγύηση για την απόδοσή τους που φτάσει μέχρι και τα 25 χρόνια. 

Τα φ/β πλαίσια στηρίζονται πάνω σε ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης σε κάθε είδους οροφή, σε στέγαστρα στάθμευσης αυτοκινήτων ή στο έδαφος. Η Εταιρεία μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Κυπριακή Εταιρία Muskita και την Ελληνική Εταιρεία Metaloumin, οι οποίες διαθέτουν πιστοποιημένα συστήματα στήριξης από αλουμίνιο.

 

Κάνε κλικ στα πιο κάτω links και δες τα φ/β πλαίσια που προσφέρονται: